Oplossingen op maat

Van eerste stappen in A.I. tot large-scale software solution

Bij Web Industry specialiseren we in drie zaken:

Artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie (AI) is een tak binnen IT die zich richt op het creëren van modellen die zelfstandig kunnen leren, redeneren en problemen oplossen. Bij Web Industry hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen en implementeren van AI-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van ondernemingen.

We springen niet zomaar op de hype. Aanvullende academische opleidingen zorgen voor goede fundamenten en up-to-date kennis binnen ons bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om een breed scala aan AI-technologieën aan te bieden, zoals machine learning, automatisering, voorspellende analyses of beeldherkenning.

Deze technologieën kunnen bedrijven op verschillende manieren ondersteunen, bijvoorbeeld:

  1. Machine learning: Hierbij leren AI-modellen zelfstandig patronen en correlaties te herkennen in grote hoeveelheden gegevens. Dit kan helpen bij het voorspellen van consumentengedrag, het identificeren van trends en het verbeteren van besluitvorming.
  2. Automatisering: Door het automatiseren van routinematige en repetitieve taken kunnen bedrijven tijd en middelen besparen, waardoor medewerkers zich kunnen richten op complexere en creatievere taken.
  3. Voorspellende analyses: Met behulp van geavanceerde algoritmen kunnen bedrijven toekomstige gebeurtenissen voorspellen, zoals vraag naar producten, markttrends en mogelijke knelpunten in de productie.
  4. Beeldherkenning: Deze technologie stelt computers in staat om visuele informatie te verwerken en te analyseren. Dit kan nuttig zijn voor het automatisch categoriseren van producten, het herkennen van gezichten of het verbeteren van de kwaliteitscontrole.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe AI-oplossingen uw bedrijf kunnen helpen bij het optimaliseren van processen, het verhogen van efficiëntie en het stimuleren van groei.

Software op maat

Softwareontwikkeling op maat is het proces van ontwerpen, creëren, implementeren en onderhouden van software voor een specifieke doelgroep of organisatie. In tegenstelling tot commerciële kant-en-klare software (COTS of "commercial off-the-shelf software") streven we met software op maat naar een nauwer gedefinieerde set van eisen. Commerciële software voldoet aan algemene behoeften, waar aangepaste software ontworpen wordt voor een specifieke reeks behoeften, zoals bijvoorbeeld:

  • beheerprogramma voor specifieke interne administratieve processen
  • onderhoudsprogramma voor technisch materiaal van een fabrikant
  • mobiele app voor remote afhandelen van bestellingen
  • ...

Voor een project op maat doorlopen wij samen met u een aantal stappen, waarbij we starten met het bepalen van scope en requirements. Daarna volgt een brainstorm- en analysefase, vervolgens bepalen we architectuur en technisch design, waarna we overgaan tot programmatie en implementatie. Tot slot onderwerpen we, samen met de klant, de nieuwe ontwikkeling op maat aan een uitgebreide testing, verzorgen we de nodige training en begeleiden we de uitrol. "Last but not least" voorzien we onderhoud en periodieke evaluatie met desgewenst gefaseerde aanpassingen of uitbreidingen.

Onze uitgebreide expertise in business analyse maakt dat we goed begrijpen hoe een bedrijf functioneert. De eerste stap is zorgen dat we uw vraag goed begrijpen en dat start met een luisterend oor...

Webdesign & webapplicaties

De naam van ons bedrijf verklapt waar onze roots liggen. Web Industry werd in 2010 opgericht, maar onze ervaring met websites bouwen ligt een pak verder in het verleden. In 1995, toen de internetverbinding nog over een krakende telefoonlijn verliep, maakten we onze eerste websites.

We kunnen daarom gerust zeggen dat we kunnen terugvallen op een berg expertise, wat niet wil zeggen dat we stilstaan. We volgen de nieuwste evoluties op de voet. Bij ons krijg je een website op maat, die voldoet aan uw eigen voorkeuren, in samenspraak met onze raad en daad. We adviseren u met duidelijke uitleg wat de verschillende opties zijn, waarom welke optie beter of slechter is en welke aanpak voor u online het beste kan werken.

Tevens begeleiden we u in het optimaliseren van uw website voor zoekrobots (SEO of Search Engine Optimization) en gidsen we u door de wereld van sociale media en online advertising. Naar wens doen we ook periodieke analyse van uw bezoekersstatistieken en doelconversies.

Of indien het u niet om bezoekers te doen is en u een cloud-based webapplicatie wenst te ontwikkelen, via dewelke u overal ter wereld op elk moment veilig kan aanmelden, om uw bedrijfsprocessen op te volgen, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Net zoals software op maat behoren webapplicaties op maat tot onze expertise. Daarbij streven we naar gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, snelheid en efficiëntie.

Sinds een aantal jaren specialiseren we ons ook in Progressive Web Apps (PWA). Een progressieve webapp is vrij nieuw en combineert het beste van zowel mobiele native apps (Android & iOS) als webapplicaties. Het idee dat je een native app in een app store nodig hebt om uw klanten een offline app-ervaring te bieden, is ouderwets. Progressive Web Apps werken ad-hoc, zijn heel performant, veelzijdig, betrouwbaar en kostenefficiënt. Zo creërden we o.a. reeds een web-based lead app, die na een eerste bezoek automatisch offline beschikbaar wordt.

Uiteraard wil u budgettair niet voor verrassingen komen te staan. Voor de ontwikkeling van websites, webapplicaties of een progressive web app komen we steeds vrijblijvend op gesprek en leveren we u kosteloos, met ondersteunende uitleg, een offerte aan. Zo kan u goed geïnformeerd een weloverwogen beslissing nemen.

Geïnteresseerd? Geef ons een seintje en we helpen u graag verder.

Onze visie uit de doeken

Investeringen in software moeten zichzelf terugbetalen, zoniet zijn ze zinloos.
We delen graag onze visie met u.

En nu?

Theorie is mooi, maar ons echt leren kennen doet u via een persoonlijk gesprek. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren hoe we u verder kunnen helpen.