Websites, onze passie

Internet zit in ons bloed

Hoewel Web Industry pas in 2010 opgericht werd, ligt onze ervaring met websites bouwen een pak verder in het verleden. In 1995, toen de internetverbinding nog over de telefoonlijn via een krakende modem van UUNET verliep, maken we onze eerste website. We zijn weliswaar veel in de weer met webapplicaties, automatisatie en administratieve vereenvoudiging, maar onze oorsprong en passie voor het creëren van websites is nooit verloren gegaan en fabriceren we nu met veel plezier vanuit ons kantoor in Lochristi.

In de loop der jaren verandert het internet-landschap continu en daarom is het voor ons belangrijk mee te evolueren.

Mooi, snel, op maat en correct

Bij ons krijg je een website op maat, die voldoet aan uw eigen voorkeuren, in samenspraak met onze raad en daad. We adviseren u met duidelijke uitleg wat de verschillende opties zijn, waarom welke optie beter of slechter is en welke aanpak voor uw bedrijf of vereniging het beste werkt. Iedere website is uniek en dus ook het kostenplaatje. Dat communiceren we u duidelijk op voorhand, na onderling overleg, waarna u vrij kan beslissen of u met ons in zee gaat of niet.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekrobotten zijn onze beste vrienden en dat willen we graag zo houden. Eerst hadden we Yahoo, dan Altavista, vervolgens Hotbot en nu vooral Google en Bing. Het optimaliseren van de structuur en inhoud van uw webpagina’s, maar ook het begeleiden van uw stappen op sociale media, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter, zijn van groot belang in een hedendaagse website.

Van desktop tot smartphone

Vandaag is een groot deel van het internetverkeer afkomstig van mobiele toestellen. Een responsieve website, die zich automatisch aanpast aan het toestel van uw bezoeker is cruciaal. De website moet er goed uitzien op elk toestel. Uiteraard maken we ook graag gebruik van de extra mogelijkheden die een smartphone biedt om u telefonisch te contacteren of naar uw adres te navigeren.

Iets meer gewenst?

Webshop met online betalingen? Documentbeheer? Bestellingen? Facturatie? Wenst u een website met iets extra, dan zit u bij ons ook aan het juiste adres. Web Industry heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties. Een webapplicatie kan bedrijfsprocessen, bepaalde logica of dataverwerking automatiseren en vereenvoudigen. We programmeren met veel plezier uw applicatie en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Advies

U heeft geen boodschap aan termen die u niet verstaat en dat begrijpen we maar al te goed. Iedereen wil graag een uitleg die te begrijpen valt. Bij webontwikkeling is moeilijke computerterminologie nooit veraf, maar Web Industry geeft u uitgebreide ondersteuning in mensentaal. Domme vragen bestaan voor ons niet.

Uit een eerste gesprek kan u al veel leren en we helpen u daar graag - volledig vrijblijvend - mee verder. Hebt u plannen voor een nieuwe website, wenst u uw oude website te vernieuwen of wil u binnen uw bedrijf of vereniging iets automatiseren, contacteer ons gerust!

En nu?

Theorie is allemaal wel mooi, maar ons echt leren kennen doet u via een persoonlijk gesprek. We komen graag bij u langs om te luisteren hoe we u verder kunnen helpen.