Waarom Web Industry?

Ervaring, kennis en een luisterend oor

Web Industry kan terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van analyse, ontwikkeling van websites, webapplicaties en software op maat, met klanten als zowel Nissan Belux als Nissan Nederland, Tech Data, Citroën, Porsche en The Phone House, maar naast internationale bedrijven ook tal van KMO’s, elk met hun eigen uitdagingen. Van een eerste website tot een volwaardig ERP-pakket op maat, elke vraag pakken we met evenveel enthousiasme aan.

Als mensen ons vragen wat Web Industry precies doet, is dat moeilijk in één zin te vervatten, maar feit is wel dat we massa's expertise hebben met verschillende platformen en technologieën, waardoor we voor veel problemen niet gelimiteerd zijn tot een beperkte toolset van oplossingen. Voor elke vraag vinden we een antwoord, we houden onszelf graag voor dat alles mogelijk is. Met de nodige ervaring en kennis van zaken komen we doorgaans al een heel eind. Voeg daar de waardevolle en onmisbare input van onze klant aan toe en dan heb je een mooi recept voor succes.

We spijkeren tevens continu onze kennis bij, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologische evoluties. Zo kan u er zeker van zijn dat wat we voor u creëren niet op korte termijn alweer verouderd is.

We verwachten niet dat u bij ons met een welomlijnd probleem komt aankloppen. Ofwel starten we met een leeg canvas en bekijken we wat de mogelijkheden zijn om de efficiëntie te verbeteren, ofwel geeft u ons een hint wat u tracht te bereiken en werken wij voor u de verdere opties uit, waarna we samen - in overleg én (niet onbelangrijk) in mensentaal - alles overlopen. Maar wel steeds met oplossingen die werken, zoals we in het verleden al deden voor onze klanten en zoals we ook in de toekomst zullen blijven doen.

Een overdonderend evangelie-verkondigend mediabureau zijn we niet, maar we durven wel zeggen dat we goed zijn in onze job. Die job is om te luisteren, de juiste vragen te stellen en de zaken te begrijpen, zodat we kunnen beroepen op onze expertise binnen de wereld van de software om de juiste oplossingen voor te stellen in voor iedereen verstaanbare mensentaal. En dat allemaal binnen een aanvaardbaar budget.

Onze visie uit de doeken

Investeringen in software moeten zichzelf terugbetalen, zoniet zijn ze zinloos.
We delen graag onze visie met u.

En nu?

Theorie is mooi, maar ons echt leren kennen doet u via een persoonlijk gesprek. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren hoe we u verder kunnen helpen.